Subscriu-te

Seed Music estrena una nova col·lecció de jazz pensada per a artistes joves

Seed Jazz comença la col·lecció amb dos CD, de la pianista i cantant Lucia Fumero i del trompetista Òscar Latorre, ambdós amb composicions pròpies.

La discogràfica Seed Music presenta una nova col·lecció dedicada al jazz pensada per a artistes joves amb nous projectes, talent i projecció; tres bases que resumeixen l’esperit de la discogràfica: singularitat, projecte propi, música original, talent, il·lusió, alegria, vitalitat i frescor, mitjançant artistes capaços de connectar amb el públic. Després d’uns mesos particularment difícils per al sector artístic i cultural a causa de la pandèmia, Seed vol fer del seu segell un projecte més compromès que mai amb la música i amb els músics del país.

Lucia Fumero durant l’enregistrament del seu CD

Així, s’acaben de publicar els dos primers volums d’aquesta nova línia dedicada al jazz. El primer és Universo normal, àlbum de debut de la pianista i cantant Lucia Fumero, que va enregistrar les seves cançons a l’estudi de David Casamitjana en format trio amb Martín Leiton (baix i leona) i Juan Rodríguez Berbín (bateria), amb mescles i masterització a càrrec de Quim “Kato” Puigtió. Podeu veure aquí el clip d’aquest treball.

El segon àlbum ésA pathway to become del trompetista Òscar Latorre. El disc, masteritzat i mesclat també amb Puigtió, ha estat enregistrat a Basilea amb Daniel Somaroo, en format quartet al costat de Jean-Lou Treboux (vibràfon), Sebastián de Uriquiza (contrabaix), Jordi Pallarés (bateria), a més d’algunes col·laboracions. Podeu veure aquí el clip d’aquest CD.

Seed Jazz es presenta amb un nou format dissenyat per Toormix, un CD que inclou un pòster amb la marca de disseny de la col·lecció i una edició limitada que inclou un mocador de seda també amb un estampat especial de la col·lecció.

Imatge destacada: Òscar Latorre durant l’enregistrament del seu CD

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter