Subscriu-te

Segona convocatòria del Festival Mixtur, per al foment i la difusió de la nova creació

Imatge d’un espai de Fabra i Coats-Fàbrica de Creació
Imatge d’un espai de Fabra i Coats-Fàbrica de Creació

El col·lectiu Mixtur, en col·laboració amb Fabra i Coats-Fàbrica de Creació i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, obre una nova convocatòria amb la voluntat de difondre projectes artístics i musicals en el marc del Festival Mixtur, que tindrà lloc del 24 al 26 d’abril de 2014 a Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona).

Enguany serà la segona edició del Festival i hi haurà concerts de caire pedagògic, en col·laboració amb el Taller de Músics i amb l’Escola Superior de Música de Catalunya, així com activitats destinades a difondre projectes emergents de joves artistes, concerts de grups de procedència nacional i internacional, estrenes d’obres encarregades pel mateix Festival, conferències en col·laboració amb altres entitats culturals de Barcelona, espectacles de dansa, videocreació i instal·lacions sonores.

Una part important de la programació del Festival és el resultat d’una convocatòria oberta a nivell mundial. La data límit per a la presentació d’obres és el 15 de desembre. El certamen té diferents categories: obres multidisciplinàries (videocreació amb música original, dansa amb música original, performance, etc.), obres instrumentals (obres ja compostes que corresponguin a la instrumentació que es detalla a les bases o bé un encàrrec exprés del col·lectiu Mixtur), convocatòria per a intèrprets solistes o ensembles i obres electroacústiques (d’un màxim de vuit canals independents per a la difusió de l’àudio i amb una durada recomanada de com a màxim 12 minuts). De les propostes rebudes se seleccionaran una trentena d’obres provinents dels cinc continents.

A través d’aquest enllaç es poden consultar les bases: http://mixturbcn.com/wp-content/uploads/Conv_Mixtur-CAT.pdf.

El Festival Mixtur va oferir en la primera edició (el 2013) un programa amb 11 concerts, dues instal·lacions sonores permanents, la presentació d’un llibre, una taula rodona amb associacions musicals de Barcelona, diverses xerrades amb personalitats del món artístic i musical, amb la participació en total d’uns 70 artistes d’arreu del món.

El col·lectiu Mixtur va néixer a Barcelona a principi del 2012 amb un fort compromís amb la recerca en els àmbits de la creació, la pedagogia i la difusió de la música i l’art sonor del nostre temps, així com també amb la interacció entre la música i les altres arts.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter