Subscriu-te

Segona edició Cicle de Concerts Núria Delclòs, a Tarragona

 

Tarraco Quartet
Tarraco Quartet

La segona edició del Cicle de Concerts Núria Delclòs, Clàssica al Cafè ja ha començat. Diumenge passat, 23 de novembre, se n’inaugurà la nova temporada al Cafè Metropol de Tarragona –local emblemàtic de la ciutat– amb l’actuació del Blooming Duo, format per Esther Pinyol, arpa, i Ferran Carceller, marimba. Aquesta temporada tindrà un concert mensual fins al maig de 2015, de música o formació clàssica. La programació, com en l’edició anterior, alternarà una gamma de formacions molt àmplia, atractiva i dinàmica per al públic, i continuarà donant valor a projectes joves i de qualitat, alguns dels quals de la zona. El cicle vol mantenir el record i continuar el compromís amb la música i la cultura de la l’estimada pianista tarragonina Núria Delclòs; aquest primer concert va coincidir amb el sisè aniversari de la seva mort.

El concert següent tindrà lloc el 28 de desembre, i serà d’homenatge especial a la pianista, tot recordant els berenars nadalencs a casa seva amb alumnes. Al concert, hi participaran exalumnes i músics amics del seu entorn. La resta de concerts seran a càrrec del quartet de corda Tarraco Quartet, format per Oriol Gonzàlez i Dasio Castro (violins), Roger Gonzàlez (viola) i Roser Àvila (violoncel), el 18 de gener; la soprano Àngels López i el pianista Bruno Anguera, que oferiran un programa de lied al febrer; el Duo From Silence, de guitarra i flauta travessera especialitzat en música contemporània, al març; el Trio Salvador-Brull-Mor, a l’abril, i, per finalitzar, el concert del mes de maig serà el de fi de curs del Conservatori de Tarragona, amb Bombàstic Quartet (quartet de tubes) i el quintet de vent New Klass Cambro.

La primera edició d’aquest cicle va incloure sis concerts: amb el Trio Koré, el Quintet Jamín, el Duo Miró, el Duo Ferrando & Vidagany, el Duo Lied Ortega i Serra i el Quartet Mèlt.

Imatge de joventut de la pianista Núria Delclòs
Imatge de joventut de la pianista Núria Delclòs. Fons fotogràfic família Baixeras Delclós

El Cicle de Concerts Núria Delclòs, Clàssica al Cafè és autogestionat i el fan possible la voluntat dels músics que hi participen, així com la participació d’Eloi Fort a la direcció artística i la producció de La Curiosa. Els concerts seran en diumenge, a les 19 h, al Cafè Metropol de Tarragona, amb una aportació de 9 euros per una consumició; per als estudiants de música que ho acreditin, l’aportació serà de 7 euros. Més informació a: http://lacuriosa.cat/

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter