Subscriu-te

S’engega el tercer projecte de Fònics 2.0

Lluís Vilamajó, director musical de Fònics 2.0

Fa uns dies es va tancar el termini d’inscripció per participar en el tercer projecte de Fònics 2.0 –que es presentarà el 12 de febrer de 2012– sobre música del Renaixement espanyol i el Barroc italià, amb cinc sopranos, cinc mezzosopranos, cinc contralts, sis tenors i sis baixos, dirigit per Lluís Vilamajó. Les audicions tindran lloc els dies 11, 12 i 13 d’octubre, i els assajos seran el gener del 2012.

Econòmicament, el pressupost de cada producció és de zero euros; ningú no cobra i es busquen espais d’assaig i de concert on no s’hagi de pagar per poder fer-hi música. El recursos amb què es materialitzen els projectes de Fònics 2.0 són l’energia de la gent que hi participa.

Fònics 2.0 és una organització que té com a finalitat organitzar projectes musicals adreçats a persones amb un bon nivell de formació vocal musical i vocal, no té afany de lucre, no depèn de cap entitat i el director musical és Lluís Vilamajó.

En els projectes de Fònics 2.0 es treballa a partir de trobades intensives i per això es demana a tots els participants –que poden variar en cada producció– que arribin als assajos amb el repertori perfectament après i es reclama disponibilitat total per a tots els assajos de les jornades. Per poder prendre part en cada projecte cal fer audicions. També es fan produccions amb músics convidats, com en el projecte en què es va interpretar The Ceremony of Carols de Britten, amb la participació del pianista Josep Surinyac.

A l’enllaç següent es pot escoltar l’entrevista transmesa per Catalunya Música que el periodista Albert Torrens va fer a Lluís Vilamajó i en què s’explica què és Fònics 2.0 i en què consisteix el nou projecte endegat:

http://www.catmusica.cat/diferit_cm.htm?origenId=564636&tipus=audio&mainContent=http%3A%2F%2Fwww.catmusica.cat%2Fpcatmusica%2FcmItem.jsp%3Fitem%3Dprograma%26emissora%3Dcm%26idint%3D1137

Més informació: info@fonics.org i telèfon: 628 272 603.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter