Subscriu-te

David Alegret debuta al Festival Pergolesi Spontini de Jesi

 

El tenor català David Alegret cantarà en l’exhumació en temps moderns –gràcies a la revisió crítica realitzada per Francesco Degrada– de l’òpera Lo frate ’nnamorato de Giovanni Battista Pergolesi, que es presentarà els dies 30 de setembre i 2 d’octubre com a espectacle inaugural de la 44a edició del Festival Pergolesi Spontini de Jesi.

 Per al cantant, un dels tenors liricolleugers de casa nostra que està trepitjant fort al circuit internacional, significa no només el debut en el paper de Carlo d’aquesta òpera poc divulgada, sinó també al prestigiós festival italià. Ho farà, al costat d’altres solistes com Nicola Alaimo o Patrizia Biccirè, acompanyat del grup instrumental Europa Galante i dirigit per Fabio Biondi, actualment un dels directors més respectats en aquest repertori. Pel que fa a la producció, es tracta d’un nou muntatge del mateix festival signada per Willy Landin.

David Alegret ha actuat en diverses ocasions a Itàlia, en escenaris de ciutats com Trieste (La Cenerentola de Rossini), Palerm (Die Entführung aus dem Serail de Mozart),  Ravenna (Don Pasquale de Donizetti, amb direcció de Riccardo Muti), Roma (La Cenerentola) o Torí (L’italiana in Argel).

Descarregar PDF

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter