Subscriu-te

Temporada de concerts 2014-15 al Conservatori del Liceu

Es presenta l’abonament de temporada.

Joachim Kühn oferirà una classe magistral i un concert aquesta setmana (22 i 23 d’octubre)
Joachim Kühn oferirà una classe magistral i un concert aquesta setmana (22 i 23 d’octubre)

El Conservatori del Liceu ha iniciat la cinquena temporada de concerts (d’octubre de 2014 a juny de 2015) al seu auditori, amb un total de 31 concerts repartits en diferents cicles que agrupen estils diversos: Liceu Live Jazz, Liceu Cambra, Liceu Express, Liceu Gran Format, Liceu Grans Pianistes, Liceu Jam Sessions, Liceu Jove i Liceu Master Class, protagonitzats per intèrprets professionals, tant nacionals com internacionals –alguns d’ells són professors del mateix centre–, i per alumnes que així tenen l’oportunitat de mostrar el seu treball i talent.

Un cop començada la temporada –fins ara hi han intervingut Gorka Benítez, Matthew Simons i Marc Miralta, cicle Liceu Jam Sessions; Kaimerata Concerts, cicle Liceu Cambra; l’Orquestra de Cambra del Conservatori, cicle Liceu Gran Format, i Pedro Ruy-Blas, cicle Liceu Master Class–, continua el proper dimecres, 22 d’octubre, amb una classe magistral de Joachim Kühn, un dels artistes que intervenen en el 46è Festival Internacional de Jazz de Barcelona i considerat un dels grans pianistes del gènere; Künh també hi oferirà un concert l’endemà. El dia 23, una altra figura del jazz com és Horacio Fumero actuarà al Cafè del Conservatori (cicle Liceu Jam Sessions).

Continuant amb el mestratge, properament oferiran classes magistrals el pianista Paul Lewis (24 d’octubre) i Carlos Azevedo & Pedro Guedes (29 octubre), el saxo alt Rudresh Mahanthappa (31 d’octubre) i Chucho Valdés & Afro Cuban Messengers (tres sessions: 1, 2 i 3 de novembre), tots ells en cartell al Festival de Jazz de Barcelona.

Gueràssim Voronkov i Al·la Voronkova, en concert el dia 30 d’octubre
Gueràssim Voronkov i Al·la Voronkova, en concert el dia 30 d’octubre

I aquest més d’octubre tindran lloc els concerts del duo de violí i piano format per Al·la Voronkova i Gueràssim Voronkov, que presenta el seu darrer treball discogràfic, Salut d’amour (dia 30, cicle Liceu Cambra), i Jordi Bonell (dia 30, cicle Liceu Jam Sessions).

Durant tot el mes de novembre continuaran les classes magistrals impartides per diferents artistes del Festival de Jazz de Barcelona (Dave Holland, Ashley Kahn, Kenny Barron, Gary Burton, Julian Lage, Mark Turner, Joe Lovano, Dave Douglas i un llarg etcètera).

D’altra banda, aquesta temporada es presenta com a novetat l’abonament de temporada amb la finalitat de fidelitzar un públic cada cop més interessat en els concerts que presenta el Conservatori. Així, a més a més d’un descompte del 50%, es pot disposar d’un seient reservat i preferent en tots els concerts, tot afegint-hi la comoditat de no haver de fer inscripcions ni reserves prèvies i la possibilitat de cedir l’abonament a una altra persona. La recollida de l’abonament es fa a la taquilla del Conservatori del Liceu el primer dia d’assistència a un dels concerts.

Per a més informació, detalls dels concerts de la temporada i venda d’entrades i abonaments: www.conservatoriliceu.es.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter