Subscriu-te
,

Tercera edició del circuit d’arts escèniques amateurs Espai A

El Cor País Meu interpreta Exili. Cançons en escena
El Cor País Meu interpreta Exili. Cançons en escena

Un any més, la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza Espai A, un circuit d’arts escèniques amateurs, creat el 2011, que uneix els esforços de diversos agents culturals del país. En aquesta tercera edició, s’hi oferiran vint espectacles, que es podran veure a quinze ateneus d’arreu de Catalunya, amb més de cinquanta actuacions entre els mesos de febrer i maig d’aquest 2014.

L’Espai A dota de contingut els ateneus de Catalunya amb els espectacles seleccionats a partir de criteris de qualitat artística; a més, algunes de les propostes que formen part d’aquesta tercera edició de l’Espai A s’integraran en la programació de la 17a Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 9 al 12 d’octubre de 2014.

El vint espectacles es divideixen en cinc propostes corals (Cor Jove Sentmenat, Cor País Meu, Grup Vocal Zetzània, Actea, Ol’Green), cinc espectacles de dansa (Esbart Dansaire de Mollet, Esbart Egarenc, Esbart Sant Martí, Esbart Dansaire de Rubí, Grup Dansa Cor de Catalunya), sis grups de teatre (Amics de les Arts de Terrassa, Cia. Mala Fama Els Carlins, Filagarsa, Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès, Sotacabina Teatre, Tequatre) i quatre concerts de música (Agrupació Musical Pau Casals, Agrupació Musical Canareva, Banda del Prat, Banda Unió Musical de Tarragona).

El proper dijous, 6 de febrer, l’Espai A celebrarà una festa a la Fàbrica Moritz de Barcelona (21 h) amb la intervenció de tres dels grups seleccionats (Esbart Sant Martí, Grup Vocal Zetzània i Filagarsa). La programació oficial començarà dissabte vinent, 8 de febrer, a Figueres, amb el concert Exili. Cançons en escena del Cor País Meu. El diumenge, 9 de febrer, al Círcol Catòlic de Badalona la Banda del Prat de Llobregat oferirà La gran nit dels musicals, un repertori que anirà repassant les grans icones del teatre musical com Els miserables o El fantasma de l’òpera.

La Federació d’Ateneus de Catalunya organitza l’Espai A juntament amb el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, i rep el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat.

Ja es pot consultar tota la programació al web: www.espaia.cat, on també es poden adquirir les entrades.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter