Subscriu-te
,

Laura Farré Rozada presenta a Barcelona ‘Nimbus’, al Petit Palau

La pianista, matemàtica i doctoranda Laura Farré Rozada presentarà el proper 16 de setembre (20 h) al Petit Palau el seu darrer disc, Nimbus (Seed Music), en el marc del cicle Petit Palau Cambra del Palau de la Música Catalana.

L’artista vilanovina aprofundeix amb aquest segon disc el projecte iniciat en el seu debut discogràfic, The french reverie, un homenatge a la figura del compositor Olivier Messiaen (1908-1992) i a la música francesa dels segles XX i XXI, alhora que explora les possibilitats creatives de l’aigua com a font d’inspiració. L’àlbum, que ja ha estat presentat a Vilanova i la Geltrú, engloba repertori contemporani per a piano sol d’una gran exigència, amb obres de Jodlowski, Chin, Takemitsu, Guix, Ravel, Þorvaldsdóttir, Fujikura i Zhao –amb l’obra d’encàrrec Still live. Dedicated to Laura.

Podeu llegir en aquest enllaç la crítica d’aquest treball publicat al web de la Revista Musical Catalana.

Laura Farré Rozada ha fet una gira de 27 concerts amb The french reverie per cinc països diferents (Espanya, el Regne Unit, Bulgària, els Estats Units i el Canadà), que ha rebut múltiples elogis de la crítica musical internacional, així com una nominació Rising Star per la «BBC Music Magazine». Farré Rozada també ha estat convidada a impartir conferències sobre matemàtiques i música per la Boston University, Colorado College i University of Colorado de Colorado Springs. Combina la seva faceta concertística amb la divulgació musical i matemàtica en espais radiofònics (La cinta de Möbius a Catalunya Música i Musimáticas a Radio Clásica), mentre que segueix un doctorat al Royal Birmingham Conservatoire.

Aquest concert inaugura el nou cicle Petit Palau Cambra que, amb més d’una desena de propostes, programarà com a properes cites un recital de la violinista Anna Urpina (25 d’octubre) i, ja al novembre, els concerts del Cosmos Quartet, un homenatge a Robert Gerhard amb Ferran Albrich, Tànit Bono, Irene Mas, Mireia Tarragó i Victoria Guerrero, i el Dúo Bagaría-Iturriagagoitia. Podeu consultar la programació completa del cicle Petit Palau Cambra aquí.

Imatge destacada: Laura Farré Rozada. © Sílvia Poch

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter