Subscriu-te

Música de cinema i de musicals a la Temporada Lírica de Calella

Temporada_Lirica_Calella_cartell_DepriusLucrecia

El proper diumenge, 21 de setembre, tindrà lloc el concert dedicat a bandes sonores de pel·lícules i cançons de musicals de la programació de la 3a Temporada Lírica Ciutat de Calella, a càrrec del tenor Albert Deprius i la cantant Lucrecia, acompanyats pel Cor Harmonia Calellenc i l’Orquestra Simfònica Harmonia. El concert, que serà a les sis de la tarda a l’envelat de la Festa Major de Calella (Maresme), oferirà un repertori format per les bandes sonores i cançons dels musicals més coneguts del públic.

La Temporada Lírica Ciutat de Calella és organitzada pel Cor Harmonia Calellenc i té la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Calella –tot formant part de les activitats programades pel Consistori per poder oferir un ventall d’activitats culturals i musicals a la ciutat de Calella i al turisme de proximitat–; aquesta tercera temporada va començar el maig passat amb un concert a càrrec del tenor Albert Deprius i el baríton Toni Marsol, juntament amb la pianista Anna Crexells i amb la participació del Cor Harmonia, en el qual es van poder sentir àries i duets de les òperes més importants de Verdi, Puccini, Donizetti i Bizet.

Amb una oferta molt variada, la temporada consta de sis concerts, que es reparteixen al llarg de l’any fins al mes de desembre. Com en les darreres edicions, tots els concerts tindran lloc en diferents escenaris privilegiats de Calella, com són l’església de l’Escola Pia, el Parc Dalmau, el Far i a l’envelat de la Festa Major, entre d’altres. Cal destacar que el juliol passat es presentà, en la programació Nits d’Estiu 2014, l’Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció d’Albert Deprius, amb un programa basat en obertures d’òpera.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter