Subscriu-te

10a edició dels Concerts de Mitjanit de Sitges

El Qvixote Quartet. © Jordi Farrús
El Qvixote Quartet. © Jordi Farrús

Els Concerts de Mitjanit que organitza la Fundació Cultural Port de Sitges Aiguadolç arriben a la desena edició aquest estiu. Amb aquesta efemèride, la Fundació enguany torna als orígens i situa el Festival dins el Port de Sitges, amb una programació dividida en dues seccions: Concerts de Mitjanit i OFF Mitjanit.

El Festival es va inaugurar el 27 de juliol passat amb el recital de piano de Nozomi Nakagiri amb obres de Mompou, Granados, Ravel i Chopin. Aquest va ser el primer intèrpret d’un total de dotze formacions que tocaran entre el 27 de juliol i el 17 d’agost de 2013 al Port de Sitges. Amb la voluntat d’ampliar el nombre de públic que pugui gaudir de la cultura i dels espectacles en viu, els concerts tindran lloc a l’Auditori del Mar (situat al final del Dic de Llevant, just davant de la bocana del port) i a l’Auditori del Centre, ambdós al Port de Sitges. Seran concerts de pagament (Concerts de Mitjanit) i concerts gratuïts (OFF Mitjanit), amb propostes de mestissatge musical, intèrprets de trajectòria internacional i cites amb el gran repertori de la música clàssica.

La pianista Judith Jáuregui
La pianista Judith Jáuregui

La propera cita musical serà dissabte, 3 d’agost, amb el concert del Qvixote Quartet (format per Daniel Cubero, Helena Satué, Amat Santacana i María Sanz), que interpretarà obres de W. A. Mozart i Robert Schumann. Al costat d’aquesta, l’altra proposta musical d’interès és el recital pianístic de Judith Jáuregui el dissabte 17 d’agost, amb obres de Manuel de Falla, Enric Granados i Isaac Albéniz.

Auditori del centre al port de Sitges
Auditori del centre al port de Sitges

Les altres cites musicals inclouen propostes com la del “concert dels tres tenors” que, en benefici de l’Escola de Vela Adaptada de Sitges i en col·laboració amb el Projecte Integra de l’Obra Social “la Caixa”, oferiran els tenors Albert Deprius, Josep Fadó i Carlos Fidalgo amb àries d’òpera i cançons napolitanes, o la programació de l’OFF Mitjanit, amb actuacions de joves formacions de cambra com l’Arpeggiato (violí, arpa i soprano), Candela Trio (dos violins i guitarra), Duo Ribera-Sàbat (guitarres), Wesendonck Duo (soprano i piano), Barcelona Nova Fusió (percussió i guitarres), 4xDO (quartet de violes), Maria del Mar Humanes (soprano), Montse Pujol (piano) i el Kimera Duo (guitarra i violoncel).

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter