Subscriu-te

35è Concurs de Joves Compositors Frederic Mompou 2014

Frederic Mompou. © Pilar Aymerich
Frederic Mompou. © Pilar Aymerich

Joventuts Musicals de Barcelona convoca la 35a edició del Concurs de Joves Compositors 2014, Premi Internacional Frederic Mompou, que resta oberta fins al dia 10 d’octubre d’aquest any. Hi pot prendre part qualsevol compositor l’edat del qual no superi els 35 anys el dia 31 de desembre de 2014, amb obres completament inèdites i que mai no s’hagin interpretat, publicat o difós anteriorment en cap mena de format ni d’arxiu informàtic sonor.La composició ha de ser enguany per a formació de flauta, viola i arpa; l’estil, l’escriptura i l’estructura de l’obra és completament lliure, i d’una durada aconsellada entre 12 i 20 minuts.

S’atorgarà un premi de 4.000 euros (quantitat que estarà sotmesa a la fiscalitat del territori espanyol) i es farà l’edició i la comercialització de la partitura guanyadora a càrrec de l’Editorial Boileau.

El Premi Internacional Frederic Mompou no es pot subdividir ni es pot declarar desert; el jurat es reservarà el dret d’oferir dues mencions honorífiques.

El jurat, que es donarà a conèixer quan es faci públic el veredicte, estarà format per cinc membres de reconegut prestigi en l’àmbit de la música contemporània i comunicarà el veredicte abans del dia 5 de desembre de 2014.

Joventuts Musicals de Barcelona promourà i facilitarà que l’obra guanyadora es pugui estrenar en un concert públic, organitzat per la mateixa associació o una altra entitat. El Concurs de Joves Compositors Frederic Mompou es dedica a la memòria del matrimoni Mompou-Bravo, que van ser-ne presidents d’honor.

Per a més informació i consulta de les bases completes: www.jmbarcelona.com/mompou04.htm.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter