Subscriu-te

A punt el Festival de Música Marcos Redondo de Viladrau

El duo de guitarres format per Roger Tapias i Ramon Dordal

El proper mes d’agost tindrà lloc la 3a edició del Festival de Música Marcos Redondo de Viladrau, organitzat per l’Ajuntament de la població. La cita musical més clàssica de l’estiu en aquesta localitat del Montseny compta enguany amb la violinista Al·la Voronkova, acompanyada al piano per Gueràssim Voronkov –director assistent del Gran Teatre del Liceu–, la revelació del jazz Andrea Motis acompanyada del Joan Chamorro Quartet, i els guitarristes Roger Tapias i Ramon Dordal en formació de duo de guitarres; els concerts seran els dissabtes 4, 11 i 18 d’agost, respectivament. Així, el Festival aposta per les joves promeses i dóna suport als músics catalans, a més de presentar intèrprets ja consagrats dels circuits de la música clàssica.

Al·la Voronkova oferirà un programa basat en compositors russos, espanyols i catalans, com Txaikovski, Rahkmàninov, Rimski-Kórsakov, Sarasate, Falla i Montsalvatge, i interpretarà l’obra per a violí sol Et in terra pax de Salvador Brotons, que serà present al concert. Per la seva banda, la jove cantant i trompetista Andrea Motis i el Joan Chamorro Quartet oferiran peces del repertori jazzístic, i, finalment, els guitarristes Roger Tapias i Ramon Dordal –que formen duo estable des de l’any 1994– oferiran un recital de guitarra amb obres clàssiques i populars d’arreu del món per a aquest instrument. El Festival vol oferir una programació d’interès per al gran públic i, al mateix temps, amb propostes que no formin part de repertoris habituals.

Amb la voluntat de donar a conèixer la diversitat d’espais de Viladrau –algun dels quals habilitat expressament per al concert–, les cites musicals tindran lloc a l’església de Sant Martí (4 d’agost), al Mas d’Osor (11 d’agost) i a la Capella de la Salut (18 d’agost). Amb el nom de Festival de Música Marcos Redondo també es vol homenatjar el gran i conegudíssim baríton, que tenia vinculacions familiars amb Viladrau. Per a més informació i compra d’entrades: www.viladrau.cat i Oficina de Turisme de Viladrau, tel.: 93 884 80 35.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter