Subscriu-te

Palafrugell comença el seu Cicle de Concerts d’Estiu

Obac Ensemble

El Cicle de Concerts d’Estiu organitzat per Joventuts Musicals de Palafrugell va començar la 29a edició el passat dimecres 18 de juliol amb l’actuació de l’Orquestra Barroca de Barcelona, que va interpretat obres de Händel acompanyada de les veus d’Oriol Rosés i Esther Ribot. S’inicia així un total de vuit concerts que portaran un any més la música a l’església de Sant Pere de Calella. El cicle continua el proper dimecres 25 de juliol amb la formació Obac Ensemble, nova formació sorgida de L’Auditori que combina el quartet de corda amb el de vent, que portarà al festival l’Octet en Mi major de W. A. Mozart i el Septet en Mi major, op. 20 de L. van Beethoven.

La programació del mes d’agost començarà el dia 2 amb l’ensemble de música antiga Astrolabi, que presentarà el seu concert Aria passegiata, i l’Orquestra de Girona dirigida per Vladimir Kunça actuarà el 8 d’agost amb obres de Montsalvatge i Rakhmàninov. El 16 d’agost tindrà lloc el recital de piano de la catalanosuïssa Katia Michel, que ja ha actuat arreu del món malgrat la seva joventut i que oferirà obres de Liszt, Turull i Schumann. El Cor Amics de l’Òpera de Girona, sota la direcció de Conxita Garcia, directora assistent del Gran Teatre del Liceu, ha estat creat recentment i portarà els millors moments de la Cançó d’amor i de guerra i famosos cors de sarsuela el 22 d’agost, seguit pel concert del Quintet Frontela, formació de vent que interpretarà obres Reicha, Briccialdi i Barber. El festival es clourà el 7 de setembre amb l’actuació de Toti Soler amb el seu trio i la veu de Gemma Humet, que recordaran les cançons del disc Libeslied que enguany celebra el seu 40è aniversari, en el marc de la muntanya de Sant Sebastià.

Les entrades tenen un preu general de 15 euros per concert i es pot consultar més informació al web de Joventuts Musicals de Palafrugell:  www.joventutsmusicals.cat/palafrugell.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter