Subscriu-te

Concert de música de cinema a Sant Cugat

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, dirigida per Josep Ferré, ofereix el divendres 24 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat (22 h) un concert amb música de cinema i el Concert en Fa per a piano i orquestra de George Gershwin, amb el pianista Eloi Jover.

La formació simfònica santcugatenca també interpretarà Obertura cubana, del mateix Gershwin, i dues peces de dos altres prestigiosos compositors nord-americans: Danses simfòniques –de la comèdia musical West Side story, convertida el 1961 en una pel·lícula de gran èxit– del compositor i director d’orquestra Leonard Bernstein, i Hoe-down –del ballet Rodeo– d’Aaron Copland, autor de nombroses obres de música de cambra, concerts, cançons i música per a pel·lícules.

Eloi Jover ha estat membre de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, amb la qual continua col·laborant com a pianista i organista, i també és pianista acompanyant de prestigiosos cantants. Jover està professionalment molt vinculat a Sant Cugat del Vallès, ciutat on va néixer, ja que és el director de la centenària Societat Coral La Lira i ha actuat en nombroses ocasions amb l’Òpera de Cambra Sant Cugat.

El 1990 va néixer l’Orquestra de Cambra Sant Cugat, embrió de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. En aquests anys, aquesta formació ha ofert més de 500 concerts arreu del país i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya. Des de la temporada 1996-97, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat disposa d’un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter