Subscriu-te

L’Orquestra de Cambra Catalana ofereix sis concerts de Nadal aquest desembre

Aquest Nadal 2021 l’Orquestra de Cambra Catalana (OCC), de la qual Joan Pàmies és el fundador i director artístic, oferirà el seu Concert de Nadal; serà a Barcelona (tres concerts), Gelida, Premià de Dalt i Premià de Mar, sota la batuta de Xavier Pagès-Corella, director associat de l’orquestra. El programa inclou el Divertimento en Si bemoll major, KV. 137 de W. A. Mozart, l’Andante religiós d’Enric Morera, el Concert núm. 12, en Do major, op. 3, “Pastorale per il Santissimo Natale” de Francesco Manfredini i el conegut Nisi Dominus d’Antonio Vivaldi, que interpretarà el jove contratenor Miguel Gómez.

Els concerts a Barcelona seran al Centre Cívic Pere Pruna (divendres 17 de desembre, 20 h, entrada lliure, però cal reservar-la a partir del dia 10 en aquest enllaç), a l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (dissabte 18 de desembre, 19 h) i al SAT Sant Andreu Teatre (dimarts 21 de desembre, 20 h, entrades gratuïtes en aquest enllaç).

Diumenge que ve, 12 de desembre, l’OCC oferirà el Concert de Nadal a la Unió Casal Gelidenc de Gelida (12 h, entrada 5 euros, més informació en aquest enllaç) i el diumenge 19 de desembre l’oferirà al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume (12 h) de Premià de Dalt. Finalment, el 15 de gener de 2022 el concert es podrà escoltar al Teatre de l’Amistat de Premià de Mar (20 h).

L’OCC, fundada per Joan Pàmies l’any 1986, dona l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi; col·labora amb solistes novells del país al costat d’altres noms ja consagrats; ofereix als creadors de l’avantguarda musical la possibilitat d’estrenar les seves produccions i impulsar que siguin conegudes, i treballa també en la difusió de les obres de mestres del passat. En el seu extens repertori, que abasta totes les èpoques i compositors, dedica una atenció especial a la interpretació i divulgació de la música catalana.

Al llarg de 35 anys de trajectòria ha ofert més de 600 concerts i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música de l’Estat espanyol, així com a  diferents països europeus (Albània, França, Itàlia, Irlanda, Polònia i la República Txeca), del continent americà (l’Argentina, Xile, Mèxic i l’Uruguai), i també al Líban, Tunísia i a la Xina. Al seu costat han actuat solistes de prestigi i ha enregistrat per a les ràdios i televisions d’Espanya, França, l’Argentina, Mèxic i Tunísia. També ha enregistrat sis CD amb música inèdita, fonamentalment de compositors catalans.

L’actuació regular de l’OCC ve determinada pels cicles de concerts de primavera, estiu i Nadal, i també el cicle Encontres, dedicat a la música actual, que se celebra al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’OCC s’empara en l’associació del seu nom, és l’orquestra oficial del Festival de Música del Maresme i rep el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i l’AIE.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter