Subscriu-te

Concerts de tardor 2015 a El Monegal

Lídia Pujol
Lídia Pujol

L’establiment hoteler i restaurant El Monegal (a Sant Llorenç de Morunys, Solsonès) continua amb la seva activitat musical, tot presentant enguany quatre propostes de qualitat, la primera de les quals comença el proper dissabte, 5 de setembre, amb l’actuació del jove Quartet Gerhard. El Quartet Gerhard –format per Lluís Castán i Judit Bardolet, violins; Miquel Jordà, viola, i Jesús Miralles, violoncel–, una de les formacions de cambra més emergents del panorama musical actual i que recentment ha participat a la Schubertíada a Vilabertran–, presentarà un programa amb obres de Mozart i Ravel.

Raquel Andueza i Jesús Baena
Raquel Andueza i Jesús Baena

El proper concert serà el protagonitzat per la soprano Raquel Andueza, acompanyada pel tiorbista Jesús Baena, el dissabte 3 d’octubre, amb la proposta “Monteverdi & friends”. Raquel Andueza és referència en aquest repertori prebarroc, el qual difon al capdavant de diverses formacions especialitzades i formant part d’algunes de les millors del continent.

El dissabte 31 d’octubre la cantant Lídia Pujol portarà a El Monegal l’espectacle Iter Luminis, “Treballs i plaers d’amor”, un espai de diàleg i reflexió per compartir experiències i pensaments sobre l’ésser humà, l’horitzó de país i el món, fonamentat en una manera diferent d’entendre l’experiència artística, com a vehicle per a la construcció d’una nova sensibilitat social. Lídia Pujol ha portat aquest espectacle en gira per Catalunya, des del 9 de maig, i acabarà el 21 de novembre a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. A El Monegal, la cantant serà acompanyada per Miquel Àngel Cordero, baix, i Guillermo Rizzotto, guitarra.

Finalment, el dissabte 21 de novembre serà el torn de la soprano María Hinojosa, amb el clavicembalista Esteban Mazer, tot constituint la seva quarta aparició en aquest cicle musical. La soprano presentarà un programa amb obres Mozart, Martín i Soler, García Lorca, Weill, Guastavino, Bach i Couperin. A més, amb motiu de la defunció recent del Sr. Pere Mauri, màxim impulsor en la recuperació del magnífic orgue de l’església de Sant Llorenç, i amb acord amb l’Associació dels Amics de l’Orgue de Sant Llorenç, la soprano sabadellenca oferirà un concert el diumenge 22 de novembre, al matí, a l’església de Sant Llorenç.

Tots els concerts començaran a les 6 de la tarda a l’auditori de l’hotel (entrada, 20 euros), llevat del concert de Lídia Pujol, que serà a l’església de Sant Llorenç de Morunys a les 10 de la nit (entrada, 15 euros).

Des de l’any 2006 aquest hotel i restaurant solsoní, envoltat de naturalesa i al peu de la serra del Port del Comte, organitza cicles de concerts de petit format amb una gran acceptació de públic i que es poden completar amb una oferta gastronòmica de qualitat (concert i sopar, 45 euros) i/o amb estades de cap de setmana (cap de setmana musical: 2 nits + concert + sopar el dia concert, 270 euros). Per a més informació: www.monegal.com

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter