Subscriu-te

Continua la temporada de concerts a l’Ateneu Barcelonès

Mos Azimans presenta el seu darrer treball discogràfic el 22 de gener a l’Ateneu Barcelonès
Mos Azimans presenta el seu darrer treball discogràfic el 22 de gener a l’Ateneu Barcelonès

L’Ateneu Barcelonès continua la seva temporada musical aquest mes de gener de 2016 amb dues propostes: dissabte 16 i divendres 22, a la Sala d’Actes Oriol Bohigas d’aquesta entitat (19 h, entrada gratuïta). El primer concert, del cicle Lírica Jove, serà a càrrec de la soprano Serena Sáenz i el tenor Marc Sala, actualment dos joves cantants de gran projecció al país, que acompanyats al piano per Josep Buforn oferiran una vetllada dedicada al bel canto amb el títol “Belcanto Lovers”.

El segon concert, del cicle transversal Mirades, serà dedicat a la música antiga del segle XII i a la poesia trobadoresca del poeta occità Bernat de Ventadorn a càrrec del conjunt Mos Azimans. Dirigit per Pau Marcos (viella i direcció artística), el grup és format per Laia Frigolé (soprano), Míriam Encinas (flautes i percussió) i David Codina (organetto). Aquest serà el concert de presentació del disc En un miralh, dedicat al poeta, que el grup ha enregistrat recentment. La veu de Frigolé traslladarà el públic a l’Occitània medieval en un recital poètic i musical a la recerca de l’amor inabastable.

D’altra banda, diumenge passat, 10 de gener, va tenir lloc un altre concert del cicle musical de l’Associació Massià Carbonell, amb seu a l’Ateneu Barcelonès des de fa uns anys, dedicat a cant i piano, ofert pels cantants Elisabet Pons (soprano) i Oriol Mallart (baríton). També dimarts passat, 12 de gener, va tenir lloc una sessió del cicle Liceu-Ateneu, amb la conferència “L’Otello de Verdi i l’Any Shakespeare”, a càrrec de l’historiador Pol Avinyó.

Per a més informació: www.ateneubcn.org.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter