Subscriu-te

Convocatòria d’audicions per al cinquè projecte de Fònics 2.0

Concert del quart projecte Fònics 2.0 (cor mixt) presentat el 28 d’octubre de 2012 al monestir de Pedralbes
Concert del quart projecte Fònics 2.0 (cor mixt) presentat el 28 d’octubre de 2012 al monestir de Pedralbes

El col·lectiu Fònics 2.0 convoca novament audicions per al seu cinquè projecte, el qual tindrà un caràcter especial, ja que es comptarà amb el grup de ministrers La Caravaggia; el concert tindrà lloc al Saló del Tinell el dia 19 de maig de 2013. Aquest nou projecte –novament en col·laboració amb el MUHBA (Museu d’Història de Barcelona)– se centrarà en la polifonia del segle XVI, concretament en els autors Joan Brudieu i Tomás Luis de Victoria.

Amb direcció musical de Lluís Vilamajó i un equip tècnic format per Alba Carbó, Mireia Font i Laia Santanach, Fònics 2.0 és una organització que té com a finalitat organitzar projectes musicals adreçats a persones amb un bon nivell de formació vocal i musical; no té afany de lucre i no depèn de cap entitat. Se seleccionen els músics interessats per mitjà d’audicions convocades per internet per a cada producció i es treballa a partir de trobades intensives i per això es demana a tots els participants –que poden variar en cada producció– que arribin als assajos amb el repertori perfectament après i es demana disponibilitat total per a tots els assajos de les jornades. Els quatre projectes precedents han estat: un sobre obres per a cor de noies i grup de contrabaixos basat en obres de C. Morales, J. Vásquez i F. Guerrero, presentat el 28 de maig de 2011 a l’Auditori Eduard Toldrà del CMMB i el 5 de juny de 2011 a l’Auditori Municipal de Cervera; un per a cor de noies i piano amb l’obra A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, presentat el 20 de febrer de 2011 al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat; un sobre música del Renaixement espanyol i el Barroc italià, amb cinc sopranos, cinc mezzosopranos, cinc contralts, sis tenors i sis baixos, presentat el 12 de febrer de 2012 a l’antic refectori del monestir de Pedralbes; i el darrer, per a cor mixt, amb obres d’Anton Bruckner, Camille Saint-Saëns, Zoltán Kodály, Francis Poulenc, David Padrós i Bernat Vivancos, presentat el 28 d’octubre de 2012 al monestir de Pedralbes.

La convocatòria d’aquest cinquè projecte és destinada a cobrir places per a 9 sopranos, 7 contralts, 7 tenors i 7 baixos, i el termini d’inscripció acaba el dia 10 de febrer (inscripcions gratuïtes). Les audicions tindran lloc els dies 9 i 10 de març a les instal·lacions del MUHBA (plaça del Rei, a Barcelona; l’horari es comunicarà amb 15 dies d’antelació) i consistiran en un assaig, en petit grup, de dues obres del programa del concert que s’enviaran a les persones inscrites. Els assajos seran els dies 3 de maig (de 20 a 22 h), 4 i 5 de maig (d’11 a 21 h), 17 de maig (de 20 a 22 h), 18 de maig (d’11 a 21 h) i el 19 de maig a la tarda i al vespre (hora per confirmar), abans del concert al Saló de Tinell de Barcelona (plaça del Rei). Més informació a www.fonics.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter