Subscriu-te

Curs de Sensibilització-Pedagogia Edgar Willems® a l’escola Musicant

Edgar Willems
Edgar Willems

Musicant, Escola d’Educació Musical Willems, ofereix els dies 7 i 8 de febrer de 2015 un curs de sensibilització adscrit al sistema de pedagogia Edgar Willems®, impartit per Béatrice Chapuis-Westphal i Eulàlia Casso i Samsó. Aquest curs s’adreça a professors de llenguatge musical d’escoles de música i conservatoris, professors d’instrument d’escoles de música i conservatoris, professors d’educació infantil i primària i músics interessats en la pedagogia musical; l’objectiu és perfilar les demandes dels participants i compartir les propostes pedagògiques que Edgar Willems va sintetitzar en els diversos capítols de l’educació musical i instrumental.

Béatrice Chapuis-Westphal inicià la seva formació musical en la infantesa i va completar la formació en pedagogia Willems, que ha anat aprofundint des del 1978. Va participar a la creació de l’École Willems Ryméa a Lió i va dedicar deu anys al projecte Música a l’Escola i Escola de Música. Forma part de l’equip didàctic de la Fédération Internationale Willems® (FIW) des de fa més de 25 anys i intervé com a membre d’aquest equip en les formacions, estades, trobades i congressos que s’organitzen a França, Europa i Amèrica del Sud.

Eulàlia Casso i Samsó és la fundadora i directora de l’escola d’educació musical Musicant de Barcelona i és diplomada en la pedagogia Edgar Willems des de l’any 1990. La influència de la seva mare, de la coral El Virolet i del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya van ser cabdals per ajudar-la a trobar en la música en general i en el cant coral la seva forma de realització personal, la seva forma de sentir-se útil. A més de la direcció de les cinc corals de Musicant (dues d’infantils, una de joves, la de pares i la de discapacitats intel·lectuals), dedica l’activitat diària a l’aprofundiment de la pedagogia Willems dels infants de 4 anys fins als joves de 18 o 20 anys en la iniciació i el solfeig (llenguatge musical), al costat del treball amb els discapacitats psíquics. Eulàlia Casso també és membre del Conseil d’Administration de la FIW i de l’equip didàctic de la Fédération Internationale Willems®, i participa en la formació de Barcelona, així com en els cursets, trobades i congressos que organitza la FIW.

El curs (preu: 80 euros) tindrà lloc al febrer, dia 7, de 10 a 14 h, i dia 8, de 9.30 a 13.30 h, a l’escola Musicant (Indústria, 311, baixos, Barcelona); la data límit d’inscripció és el dia 31 de gener de 2015. Més informació i inscripcions a: www.musicant.cat/curs-sensibilitzacio-pedagogia-willems-2015/

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter