Subscriu-te
,

Dudamel dirigirà la ‘Novena’ de Beethoven al Palau de la Música el proper 18 de setembre

El Palau de la Música Catalana ha anunciat que el proper 18 de setembre Gustavo Dudamel dirigirà a la sala modernista la Novena Simfonia de Beethoven amb l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i la Mahler Chamber Orchestra (MCO), juntament amb músics de l’Escuela Superior Reina Sofía de Madrid. Un concert històric amb una gran càrrega simbòlica, ja que d’una banda serà un homenatge a tota la societat durant la COVID-19, també una celebració de la vida i de la fraternitat humana simbolitzada per aquesta obra universal de Beethoven, i perquè suposarà així mateix el primer concert dels cors del Palau després de l’aturada de la seva activitat a causa del coronavirus. El concert es repetirà l’endemà al Teatro Real de Madrid, en una iniciativa amb el patrocini destacat del Banco de Santander. Els solistes vocals seran la soprano Susanne Elmark, la mezzosoprano Aigul Akhmetshina, el tenor Leonardo Capalbo i el baix José Antonio López.

Aquest concert substitueix el que havia de dirigir el mateix Dudamel, al capdavant de l’MCO, amb l’Obertura Leonore, la Inacabada de Schubert i La nit transfigurada de Schönberg (Palau 100, 15.04.20) i que es va haver de cancel·lar arran de la crisi sanitària. Les mateixes entrades seran vàlides per a la nova data del setembre, excepte algunes localitats dels laterals del primer i segon pisos, que s’anul·laran per acollir els cantaires de la casa i que es canviaran per localitzacions similars o superiors. Les persones que desitgin recuperar els diners o bé bescanviar les entrades per un altre concert podran fer-ho enviant un correu a taquilles@palaumusica.cat. La venda al públic en general s’activarà el proper 23 de juliol.

Cal recordar que arran de la COVID-19 també es va haver de cancel·lar la versió semiescenificada de Fidelio de Beethoven (Palau 100, 14.04.20) amb Gustavo Dudamel i amb la col·laboració dels cors del Palau, un altre dels concerts emblemàtics de la temporada i commemoratiu del 250è aniversari del naixement de Beethoven. Una commemoració que es reprendrà, doncs, amb la Novena Simfonia i durant la tardor amb els recitals dels pianistes Paul Lewis (21.10.20) i Valentina Lisitsa (16.12.20).

Imatge destacada: Gustavo Dudamel. © Smallz Raskind

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter