Subscriu-te

El cicle de piano Hammerklavier presenta una nova edició amb un nou espai i una proposta educativa

Aquesta temporada 2024 el cicle gironí de concerts de piano Hammerklavier introdueix un nou espai per a concerts i llança un projecte educatiu per a escoles de música.

La majoria dels concerts es continuaran fent a l’Auditori Viader de Girona cada diumenge a les 6 de la tarda, entre el 28 de gener i el 25 de febrer, i seran a càrrec de guanyadors de prestigiosos concursos internacionals, que interpretaran un repertori variat.

Enguany concretament hi passaran els pianistes Giorgio Costa, Armen-Levon Manaseryan, Ingmar Lazar, Ning Zhou i Sherri Lun –guanyadora absoluta del Carles & Sofia International Piano Competition. Als programes, entre d’altres, hi haurà obres de Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Schubert, Schumann, Liszt i Franck.

Com a novetat, s’ha organitzat un sisè concert al Nou Espai Bulthaup Girona, amb un aforament més limitat, on es presentarà el pianista Giacomo Menegardi, que ha estat guardonat fa poc amb el Premi Venezia a La Fenice d’aquesta ciutat italiana.

Enguany també, a més dels concerts, el Hammerklavier posa en marxa el projecte Hammer Educa, una iniciativa educativa destinada a inspirar i cultivar la generació de joves músics. Amb activitats i concerts programats conjuntament amb les escoles de Figueres (Casino Menestral), Vidreres (Escola de Música) i Palafrugell (Escola de Música-L’Energia), Hammer Educa pretén portar la música a un públic més ampli, incloent-hi concerts especials per a joves estudiants.

El cicle Hammerklavier, fundat l’any 2003 pel duo de piano Carles & Sofia, vol ser una plataforma on pianistes de renom internacional i talents emergents puguin mostrar les seves habilitats.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter