Subscriu-te

El Museu Marès programa una nova edició del seu cicle de concerts de petit format inspirat en les seves col·leccions

Entre els mesos de febrer i juny tindrà lloc la novena edició de Musicant el Museu Frederic Marès, el cicle de cinc concerts ideat per aquest equipament amb la col·laboració de l’ESMUC per fomentar l’intercanvi d’informació i coneixement al servei de l’art i la música i oferir noves lectures de la col·lecció a través de la música en viu.

Enguany el Museu celebra dos concerts commemoratius: el cinquantè aniversari de la mort de Pau Casals –que rememora la trobada entre el músic i Frederic Marès a Puerto Rico el 1969– i el setanta-cinquè de la mort de Francesca Bonnemaison, pedagoga i activista. Aquests seran els dos primers concerts i tindran lloc, respectivament, el 18 de febrer, a càrrec d’un trio que interpretarà obres de Brahms, Granados, Elgar i Txaikovski, i el 17 de març, amb un quartet de vent i piano i obres de Maria Rodrigo i Francis Poulenc.

Així mateix, l’exposició temporal “Emocions. Imatges i gestos del passat i del present” és la font d’inspiració per crear un diàleg entre la tradició i la contemporaneïtat a partir de la composició Vocal ice de Bernat Vivancos. La interpretarà, el 21 d’abril, un octet de violoncels de l’ESMUC coordinat per Oleguer Aymamí, que també tocarà peces de Victoria i Des Prés.

D’altra banda, amb el concert “Mirades d’infant”, a càrrec dels alumnes del màster de lied de l’ESMUC, es recuperaran les escultures primerenques dels retrats infantils de Marès per dialogar amb la música recreada en els jocs d’infants. Serà el dia 12 de maig i s’hi podran sentir obres de Mozart, Schubert, Schumann i Wolf.

Finalment, el pati del Museu acollirà un concert de cloenda a càrrec dels alumnes del Departament de Música Moderna de l’ESMUC el 16 de juny.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter