Subscriu-te

El Festival Gong ofereix, un any més, dos concerts a les Coves del Salnitre

Concert a l'interior de les Coves del Salnitre a la edició anterior del Festival Gong

Aquest any el Festival Gong, organitzat des de l’Ajuntament de Collbató, arriba a la setena edició amb dos originals concerts a l’excepcional entorn de les Coves del Salnitre de Collbató, a la falda de la muntanya de Montserrat. Així, el Gong 2012 tindrà lloc els dies 21 i 22 de juliol a la Sala Gran de les coves.

Enguany, el Gong obrirà les portes el 21 de juliol amb les biles, un instrument de nova creació que consisteix en un joc de campanes procedents de Rússia i formades per planxes de metall d’una gran capacitat acústica amb una nodrida paleta de sons harmònics. Les biles van ser una de les sorpreses de l’edició anterior, i per a aquesta edició Mark Pulido ha preparat un nou projecte per presentar-lo en estrena mundial. Així, el projecte Androgínia juga amb el cant de Sandra Mosa i Moisès Pérez en total fusió amb la sonoritat de les biles.

El segon concert, el 22 de juliol, serà a càrrec de MuOM-The Harmonic Ensemble, única coral de cants harmònics a l’Estat espanyol, amb una tècnica vocal que deixa que cada veu intervingui de manera lliure i creant una textura sonora única. En aquest concert al Gong, les veus corals aniran acompanyades de la projecció de mandales, representacions simbòliques pròpies del budisme i l’hinduisme, a les parets de la cova.

Els assistents als concerts podran viure una cita musical original en aquesta sala major de les Coves del Salnitre de Collbató, un espai de grans dimensions anomenat “la Catedral”, en ple cor de la muntanya de Montserrat, a més de gaudir de l’habitual terrassa del Gong, en ple parc de la muntanya amb unes vistes privilegiades. Les entrades, amb un preu de 20 euros, es poden adquirir al web del Gong 2012: www.gong.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter