Subscriu-te

El Palau de la Música acull un concert de l’Orquestra del Liceu i Pere Arquillué com a narrador amb música de Wagner

El proper dijous 13 de juliol (20 h), l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigida pel seu titular Josep Pons, oferirà al Palau de la Música el concert Wagnerisme, un monogràfic dedicat a Richard Wagner amb fragments d’El capvespre dels déusTristany i IsoldaEls mestres cantaires de NurembergLa valquíria i Parsifal, amb la participació del baríton Michael Volle i l’actor Pere Arquillué com a narrador. 

Les parts musicals aniran intercalades amb la lectura d’extractes del llibre Wagnerism. Art and Politics in the Shadow of Music d’Alex Ross, a càrrec d’Arquillué. Uns fragments que han estat seleccionats per Joan Oller, director general del Palau, i que acostaran la figura de Wagner al públic. La proposta estètica de Richard Wagner a mitjans del segle XIX va suposar un autèntic tsunami cultural.

El concert forma part de la programació del Grec Festival de Barcelona i també està emmarcat dins l’Any Domènech i Montaner. Per preparar-lo, el Palau ha organitzat tres conferències gratuïtes impartides pel doctor en Humanitats i divulgador musical Carlos Calderón. Amb el títol Wagnerisme: una lectura expandida, desgranaran el llibre d’Alex Ross, una investigació profunda i apassionada que s’ha convertit en un referent per estudiar la figura de Richard Wagner. La primera conferència va tenir lloc en 3 de juliol passat; la resta seran els dies 7 i 11 de juliol al Petit Palau (19 h).

Imatge destacada: (c) Paco Amate-Pig Studio.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter