Subscriu-te
,

El Palau de la Música, el Liceu i L’Auditori tornen a portar la música clàssica a la platja de Barcelona

Sota el paraigües de Barcelona Obertura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de la Fundació “la Caixa”, els tres equipaments oferiran dos concerts gratuïts a la platja del Bogatell, i tres concerts més a entitats vinculades al barri aquest mes de juny. La iniciativa reprèn les experiències individuals prèvies interrompudes per la pandèmia.

El 20 de juny, l’Orquestra del Liceu interpretarà el Boléro de Ravel i la Simfonia del Nou Món de Dvořák sota la direcció del mestre Josep Pons. L’endemà, l’OBC oferirà un repertori festiu que inclou obres de Dvořák, Smetana, Rimsky-Korsakov, Bizet i Toldrà sota la batuta de Ludovic Morlot. Aquests dos concerts seran retransmesos en directe per Betevé i després es podran veure a través de la plataforma digital CaixaForum+.

Els cors del l’Orfeó Català -els cors de Petits i Mitjans, d’una banda, i les veus femenines el Cor de Cambra del Palau de la Música dirigides per María Guinand, de l’altra-, , oferiran el dia 19 de juny tres concerts i tallers de cant coral a institucions pròximes a la platja com residències i l’Hospital del Mar, per tal de fer arribar la música a col·lectius que, per raons de diversitat funcional o salut, no podran gaudir dels concerts en directe.

Els concerts a la platja tindran lloc sobre la sorra de la platja del Bogatell, on s’instal·larà un escenari de 20 metres d’ample per 16 de profunditat i cobert amb una cúpula orbital. També hi haurà dues pantalles i diverses torres de so que, juntament amb la il·luminació, permetran que puguin seguir-los un mínim de deu mil persones.

Els concerts es realitzen en el marc de Barcelona Obertura, una iniciativa fruit de la unió de les tres cases de música clàssica més importants de la ciutat -el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori i el Palau de la Música-, que té l’objectiu de promoure internacionalment la ciutat de Barcelona a través de la música clàssica i el compromís per fer-la arribar a tothom.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter