Subscriu-te

Joyce DiDonato torna al Palau de la Música amb ‘Eden’ per reivindicar el retrobament amb la natura

El proper dimarts 6 de juny (20 h), la mezzosoprano nord-americana Joyce DiDonato, una de les cantants més estimades del públic barceloní, presentarà al Palau de la Música el seu l’àlbum Eden, un projecte molt personal inspirat en el renaixement exuberant de la naturalesa arran de la inactivitat i la no-intervenció de l’home durant els primers mesos de confinament per la pandèmia.

Aquest parèntesi per a la natura proposa un viatge des del Barroc fins a composicions contemporànies, amb la contemplació extàtica de la naturalesa, la sostenibilitat i l’ecologisme com a fil conductor. La cantant, guanyadora de diversos premis Grammy i del Premi Olivier 2018 per la seva excel·lència en òpera, estarà acompanyada per la formació Il Pomo d’Oro, tot un referent en el repertori barroc dirigida per Maxim Emelyanychev.

Di Donato ha presentat Eden per diverses ciutats en què ha comptat amb la col·laboració de cors locals. Al Palau comptarà amb el Cor Mitjans de l’Orfeó Català, el Cor Infantil de Palau Vincles i el Cor Juvenil de Palau Vincles, amb els quals ha realitzat un taller per preparar Seeds of hope, cançó composta pels nens del Canterbury Choir de la Bishop Ramsey CE School de Londres, amb Mike Roberts, que s’interpretarà en acabar el concert.

Eden en concert comptarà amb una posada en escena a càrrec Marie Lambert-Le Bihan, un disseny de llums John Torres i la intervenció de l’actor Manuel Palazzo. En un ambient que reivindicarà el retrobament de l’ésser humà amb la natura i el respecte per l’entorn, el públic assistent trobarà llavors a les butaques com a símbol d’esperança.

El programa, molt eclèctic, inclourà obres que van des del Renaixement (Giovanni Valentini o Biagio Marini) fins a la creació contemporània (Rachel Portman), passant per àries d’òpera i oratori de Cavalli, Glück o Händel i cançons de Copland, Mahler o Wagner.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter