Subscriu-te

El Palau Robert acull una exposició commemorativa dels centenaris de Victòria dels Àngels i Alícia de Larrocha

Fins al proper 7 de gener es pot visitar a la sala 3 del Palau Robert de Barcelona l’exposició “Aquella eterna admiració”, dedicada al doble centenari que s’escau enguany del naixement de la soprano Victoria dels Ángeles i de la pianista Alicia de Larrocha.

L’exposició, comissariada per Pep Gorgori, ha comptat amb l’assessorament d’Helena Mora, de la Fundació Victoria de los Ángeles, i d’Alícia Torra de Larrocha, de l’Associació Alicia de Larrocha, així com la col·laboració del Departament de Cultura. Es presenta amb una escenografia de Rafael Villalobos i disseny gràfic de l’Estudi Almonacid.

La mostra, que recull objectes personals de les artistes que no s’havien exposat mai, vol narrar la brillant trajectòria de dues artistes excelses del món de la música, així com la seva relació d’estimació i respecte, el retrat d’una fructífera amistat al llarg d’un segle de vida ple de trobades i de projectes compartits.

Totes dues nascudes l’any 1923, la soprano Victoria de los Ángeles i la pianista i compositora Alicia de Larrocha van forjar una llarga amistat unida per la música a principis dels anys quaranta, en plena postguerra, que va durar sempre. L’exposició proposa un recorregut de vida amb molts punts i espais en comú, des de la infància a Barcelona i la seva primera trobada fins al final de les seves vides.

És aquesta admiració mútua entre dues dones excepcionals que encara avui inspiren generacions de músics la que dona títol a l’exposició i que es vol celebrar en aquesta exposició.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter