Subscriu-te

La quarta edició del festival AprÒpera porta per primera vegada tots els concerts a Barcelona i Sant Cugat del Vallès

Durant els mesos de setembre i octubre tindrà lloc a Barcelona i Sant Cugat del Vallès la quarta edició del festival AprÒpera, la primera que programa tots els concerts en aquestes dues ciutats.

El cartell d’AprÒpera consta enguany de tres concerts, un espectacle familiar i diverses conferències. Van donar-hi el tret de sortida, el cap de setmana passat, dos concerts benèfics per recaptar fons per a les beques del festival, en què diversos alumnes del curs de perfeccionament per a cantants lírics van interpretar fragments d’òpera francesa.

Els propers dies 19 (Teatre de Sarrià, Barcelona) i 22 d’octubre (Aula Magna de l’Escola de Música Victòria dels Àngels, de Sant Cugat del Vallès), tindran lloc dos recitals lírics d’homenatge a Victoria de los Ángeles en el centenari del seu naixement. La soprano Mercedes Gancedo i el pianista Francisco Poyato recuperaran el repertori de l’últim concert que la soprano va fer amb Albert Guinovart al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Per la seva banda, els concerts de cloenda (27 i 28 d’octubre, a Barcelona i Sant Cugat, respectivament) estaran protagonitzats per la soprano Serena Sáenz i el tenor Antoni Lliteres, dos joves cantants que interpretaran una selecció de fragments d’òpera acompanyats per Stanislav Angelov al piano.

AprÒpera també inclou l’espectacle musical familiar titulat Juguem amb Romeu i Julieta, en col·laboració amb la Fundació Òpera a Catalunya, que pocs dies després representarà l’òpera Romeo et Juliette de Charles Gounod en gira per Catalunya. Aquest espectacle serà a càrrec de la soprano Laura Gibert, el tenor Òscar Encinas i l’actriu Maria Voronkova.

La programació d’AprÒpera es completa amb diverses conferències que tindran lloc entre els mesos de setembre i desembre a la Casa Orlandai de Barcelona i a l’Ateneu Santcugatenc de Sant Cugat del Vallès.

El festival AprÒpera se celebra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Fundació Òpera a Catalunya, Fundació Victoria de los Ángeles, Teatre de Sarrià, Ateneu Santcugatenc i Casa Orlandai. El tenor Marc Sala és l’impulsor i el director artístic d’aquesta iniciativa, que aposta per la proximitat, el talent jove i la qualitat artística.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter