Subscriu-te

Es presenta el segon disc del nou segell Seed, protagonitzat pel violinista Joel Bardolet

Joel Bardolet
Joel Bardolet

Seed va començar la col·lecció “Premium” amb la publicació dels treballs discogràfics del Quartet Gerhard i el pianista Carles Marigó.

El nou segell discogràfic de música clàssica Seed –associat a una iniciativa empresarial d’emprenedoria que aposta per la gestió artística i la comunicació de músics joves amb clara projecció internacional– presenta l’edició del seu segon disc, Intertwined paths, del violinista Joel Bardolet, en què el músic debuta com a solista en un enregistrament. El disc de Bardolet, que va presentar en concert el diumenge 18 de desembre passat, a L’Atlàntida de Vic, compta amb les col·laboracions del pianista Marco Scilironi i del violoncel·lista Alessio Pianelli. El disc va ser enregistrat a l’auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, amb producció musical de Neu (Santi Barguñó i Hugo Romano). Aquest àlbum, en format llibre-disc i amb comentaris de Joan Magrané, inclou obres de Georg Philipp Telemann, György Kurtág, Miquel Oliu, Balz Trümpy, Arvo Pärt i Alessio Pianelli.

Carles Marigó
Carles Marigó

El proper llançament serà el treball del pianista Carles Marigó, que també debutarà com a solista en un enregistrament. Es tracta de Moments, treball que Marigó enregistra aquestes dies a l’Auditori del Conservatori del Liceu; el llibre-disc és previst que es publiqui abans de cloure aquest 2016. En Moments, Marigó contraposa els moments musicals de Schubert i Rachmàninov amb les seves pròpies improvisacions.

Quartet Gerhard
Quartet Gerhard. © Michal Novak

Seed va presentar la col·lecció “Premium” l’octubre passat, amb l’edició de Portrait, el segon disc del Quartet Gerhard (Lluís Castán i Judit Bardolet, violins; Miquel Jordà, viola, i Jesús Miralles, violoncel), amb la producció musical d’N Music Production i que aposta per un format de llibre-disc de factura acurada. El disc inclou obres de Felix Mendelssohn, Robert Gerhard, Maurice Ravel i Eduard Toldrà.

Sobre Seed

Recollint l’experiència exercida durant anys en l’àmbit de la producció, la comunicació i la gestió d’artistes de perfils diversos, neix Seed, que té la voluntat de plantejar un seguiment integral dels seus artistes, un autèntic acompanyament a la tasca que desenvolupen.

Seed és una iniciativa empresarial de caràcter singular que aposta pel treball desplegat en estreta col·laboració amb els seus músics, fet que explica el perquè de la creació d’un segell discogràfic propi, no subjecte als requeriments del mercat actual i amb voluntat d’apostar per una distribució internacional que sintonitzi amb el perfil dels seus artistes, tots amb una marcada activitat concertística fora de Catalunya.

El segell compta amb el lideratge dels seus promotors, encapçalats per Rut Martínez Ribot, directora de l’agència, periodista i gestora cultural. Ha treballat també en el camp de les relacions públiques (per a empreses públiques i privades) i s’ha especialitzat en la comunicació estratègica de projectes culturals, principalment vinculats al sector musical.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter