Subscriu-te

Ibercamera presenta la temporada 2021-22 amb els seus grans artistes de referència

Ibercamera presenta la 38a temporada de concerts per al curs 2021-22 amb un total d’onze concerts, sis al Palau de la Música Catalana i cinc a l’Auditori de Barcelona, protagonitzats pels seus músics de referència i grans noms del panorama internacional.

Així, els artistes Maurizio Pollini, Valery Gergiev, Martha Argerich, Teodor Currentzis, Vilde Frang, Andrés Orozco-Estrada, Sir András Schiff, Fumiaki Miura, Ádám Fischer, Daniel Harding i Nelson Goerner seran els protagonistes de la propera temporada, que començarà el 21 de setembre al Palau de la Música Catalana.

Maurizio Pollini. © Cosimo Fillipini-DG

Aquest primer concert reunirà la pianista portuguesa Maria João Pires i el jove violinista japonès Fumiaki Miura, que oferiran un programa amb tres sonates per a violí i piano, de Brahms, Debussy i Beethoven. El Palau de la Música Catalana també acollirà els concerts del pianista Maurizio Pollini (27 d’octubre); un concert a dos pianos amb Martha Argerich i Nelson Goerner, amb les obres En blanc et noir pour deux pianos de Debussy i Danses simfòniques per a dos pianos, op. 45b de Rakhmàninov (5 d’abril); novament el violinista Fumiaki Miura, però fent duo amb la pianista Varvara, amb tres sonates per a violí i piano, de Mozart, Brahms i Prokófiev (26 d’abril); Daniel Harding al capdavant de l’Orquestra Simfònica de Ràdio Suècia amb la integral de les quatre Simfonies de Brahms, un concert en col·laboració amb el Palau dins el seu cicle Palau 100 (9 i 10 de maig), i el concert del conjunt Forma Antiqva, dirigit per Aarón Zapico i amb el contratenor Carlos Mena, amb un programa dedicat a J. S. Bach, amb les Cantates BWV 35 i 170 i les Suites orquestrals BWV 1066 i BWV 106, que clourà la temporada.

El director Teodor Currentzis. © Anton Zavyalov

I pel que fa a L’Auditori, acollirà els concerts amb les grans orquestres. L’Orquestra de la Ràdio d’Hongria i el Cor Madrigal (Mireia Barrera, directora), dirigits per János Kovács, oferiran La Creació de Haydn (13 de desembre), mentre que l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariïnski, dirigida per Valery Gergiev i amb el pianista Nelson Goerner com a solista convidat, interpretaran un programa que inclou el Concert per a piano núm. 2 de Brahms i Vida d’heroi de Strauss (1 de febrer). L’Orquestra Simfònica de Viena, dirigida per Andrés Orozco-Estrada i amb la violinista noruega Vilde Frang, oferirà un programa dedicat a Beethoven amb el Concert per a violí i la Setena Simfonia (28 de febrer), i Teodor Currentzis, al capdavant de l’Orquestra Simfònica SWR de Stuttgart, dirigirà la Simfonia núm. 1 de Brahms (29 de març). Finalment, l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf, dirigida per Ádám Fischer, convida el pianista András Schiff per al Concert per a piano núm. 5 de Beethoven; el programa es completa amb la Simfonia núm. 1 de Mahler (4 d’abril).

Imatge destacada: Maria João Pires i Fumiaki Miura iniciaran la 38a temporada d’Ibercamera al Palau de la Música Catalana; aquest concert va ser ajornat la temporada 2019-20

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter