Subscriu-te

La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona celebra el 40è aniversari al Palau de la Música

El proper 8 de novembre (19 h), cicle Les Tardes al Palau, la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona oferirà al Palau de la Música un concert especial de celebració del quarantè aniversari de la formació, amb un repertori clàssic que es combina amb obres d’estrena d’Antoni Ros Marbà i d’Albert Guinovart.

El programa arrencarà amb El circ de Guinovart, encàrrec fet per la Cobla al compositor, el qual ja ha treballat en diverses ocasions amb la formació, i es clourà amb Petita suite lúdica de Ros Marbà, encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa Barcelona Creació Sonora.

Entremig, la Cobla Sant Jordi ha ideat un recorregut personal per títols indispensables del seu imaginari, com Montmagastre de Manuel Oltra –director honorífic de la formació–, que va ser interpretada al concert inaugural de la Cobla Sant Jordi el desembre del 1983 a l’Orfeó de Sants. També s’hi sentiran obres de Ricard Lamote de Grignon, Toldrà, Serra i Garreta.

El recital compta amb la direcció escènica de Laura Aubert i Bernat Cot i, en la línia del tarannà de la Cobla, tindrà sorpreses i experimentarà amb el format i les sonoritats sense deixar de ser molt respectuós amb la tradició.

La Cobla Sant Jordi ha escollit per celebrar aquest aniversari l’escenari del Palau de la Música, institució amb la qual té una relació molt estreta i que acull diverses propostes de la formació.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter