Subscriu-te
,

La gira de Setmana Santa de la Simfònica del Vallès porta la ‘Passió segons sant Joan’ de Bach a sis municipis

Del 16 de març al 4 de maig, la tretzena edició de la tradicional gira de Setmana Santa de l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Xavier Puig portarà la Passió segons sant Joan de Bach a sis ciutats: Molins de Rei, Sabadell, Barcelona, Tarragona, Terrassa i Girona.

L’obra escollida enguany és la Passió segons sant Joan de Bach, amb motiu del 300 aniversari de la seva estrena. Se n’oferirà una selecció de fragments amb una nova dramatúrgia escrita i dirigida per Sergi Belbel que compta amb la participació dels actors narradors Mercè Pons, Meritxell Yanes (a Girona) i Enric López. Els solistes vocals seran Marta Mathéu i Elionor Martínez (sopranos), Eulàlia Fantova (mezzosoprano), Joan Francesc Folqué (tenor) i Josep-Ramon Olivé i Elías Arranz (barítons).

Com cada any, el projecte compta amb la participació de cors del territori: el Cor Madrigal, Cor de Cambra de la Diputació de Girona, Coral Belles Arts, Cor de la Universitat Rovira i Virgili i la Coral Quòdlibet. Tots coincidiran en el concert del 23 de març al Palau de la Música, on es reuniran més de 250 músics i cantaires a l’escenari.

L’Orquestra Simfònica del Vallès va posar en marxa aquest projecte de valor musical, social, cultural i territorial l’any 2012 amb motiu del seu vint-i-cinquè aniversari.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter