Subscriu-te

L’Orfeó Català ofereix dijous el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei

Aquest dijous, 4 de gener (19.30h), a la plaça del Rei de Barcelona, l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove i del Cor de Noies de l’Orfeó Català oferiran un concert de nadales, com ja és tradicional des de fa més de deu anys.

L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania, i suposa una oportunitat única per veure en directe la família de l’Orfeó Català al cor de la ciutat de Barcelona.

Els cantaires dels cors de l’Orfeó Català actuaran sota la direcció de Pablo Larraz (director de l’Orfeó Català) i de Montse Meneses (sotsdirectora de l’Orfeó Català), amb Pau Casan al piano. El concert, on es podran escoltar nadales populars habituals i d’altres interpretades al Concert de Sant Esteve, s’iniciarà amb dues obres de Händel: Joia en el món i “For unto us a child is born” de l’oratori El Messies. Seguidament, s’interpretaran dues obres de Pau Casals, compositor català de qui el 2023 es va commemorar el cinquantenari de la mort. Es tracta de dos fragments del seu oratori El Pessebre: “El plor d’un infant” i “Glòria”.

El programa passa de Casals a Ola Gjeilo, compositor resident aquesta temporada al Palau de qui s’interpretarà The Ground. A continuació, el programa torna al repertori més tradicional amb El rústec villancet, poema de Josep Carner musicat per Lluís Maria Millet; la cançó popular francesa Els àngels de la glòria, amb arranjament de Manuel Oltra; un fragment de la suite Ram de nadales, arranjat per Joan Vives; i per acabar, les adaptacions d’Albert Guinovart de les tradicionals El noi de la mare, El dimoni escuat i Fum, fum, fum. El concert es clourà amb El cant de la senyera.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter