Subscriu-te

Nova edició del Festival de Jazz de Lleida

Charles Mcpherson

El Festival de Jazz de Lleida, Jazztardor, enguany en la 19a edició, té lloc entre el 8 i el 25 de novembre i aplega diverses figures del jazz internacional, com l’històric saxofonista Charles Mcpherson (10 de novembre), la cantant i pianista Dena DeRose (11 de novembre) o el també saxofonista Bill Evans (17 de novembre), que arribaran als escenaris de Lleida per presentar els seus últims projectes. Aquests alternaran els seus concerts amb els de jazzmen que són més propers, com Pixie Dixie amb el seu tribut a la cantant Amy Winehouse (16 de novembre), la proposta de fusió entre el jazz i la cançó d’autor de Xavier Monge i Tui Higgins (18 i 25 de novembre), la intimitat del jazz de cambra de Jordi Berni i Ramon Quadrada (23 de novembre), l’autèntic latin jazz del quartet d’Albert Marquès i els germans O’Farrill (15 de novembre), o el soul en clau jazzística de la poderosa Big Band d’Atarfe (24 de novembre).

El director del Festival, Josep Ramon Jové, expressa mitjançant el web de l’organització que “el Jazztardor vol seguir caminant, mirant al futur i mantenint el seu lloc com una de les cites amb la música d’alçada que any rere any es poden gaudir a Lleida. Avui, com a Festival consolidat i de referència a nivell nacional, estatal i internacional, cal continuar amb la il·lusió de celebrar a la nostra ciutat un esdeveniment musical que projecta la ciutat al món i capta les mirades de músics, públics i motors culturals de tot arreu.”

El Festival també acull l’exposició fotogràfica “Jazzlights” de Gabriel Brau, destacat fotògraf català de llarga trajectòria que ha estat distingit amb diferents premis d’àmbit nacional que reconeixen la qualitat del seu art. “Jazzlights” mostra la visió d’aquest artista de la imatge sobre el món del jazz i les seves possibilitats en el llenguatge fotogràfic amb instants de música en directe captats des d’una visió singular i sempre sorprenent. Es podrà veure del 9 al 25 de novembre al Cafè del Teatre (entrada lliure).

Per a més informació, detall de la programació i venda d’entrades: www.quadrantcorner.com/jazztardor/

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter