Subscriu-te

Pablo Ferrández oferirà el concert de la Diada Pau Casals al Palau de la Música

El proper 15 de juny (20 h), el reconegut violoncel·lista espanyol Pablo Ferrández, acompanyat del pianista Luis del Valle, oferirà al Palau de la Música el concert d’homenatge a Casals amb un programa que inclou obres de Beethoven, Xostakóvitx, Franck i Bruch.

El concert forma part d’una nova edició de la Diada Pau Casals, cita organitzada per la Fundació Pau Casals i la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, que aquest any commemora el cinquantenari de la mort del violoncel·lista.

Ferrández, guanyador de la Beca Pau Casals 2012 atorgada per la Fundació Pau Casals, ha ideat un programa amb obres de compositors que aprecia especialment, amb les Variacions sobre ‘La Flauta Màgica’ de Beethoven, les Sonates de Xostakóvitx i de Franck i l’obra Kol Nidrei de Bruch.

El mateix dia del concert, al migdia, Ferrández es trobarà, a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català del Palau de la Música, amb alumnes de violoncel del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb qui parlarà del seu debut i la seva carrera musical, així com dels seus projectes.

Com cada any, els actes de la Diada Pau Casals inclouen un concert popular a l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, dissabte 17 de juny a les 12 h del migdia. Aquest concert anirà a càrrec de la Camerata del CMMB sota la direcció de David Olmedo, l’Orquestra Xavier Montsalvatge de l’IEA Oriol Martorell, dirigida per Heriberto Fonseca, l’Orquestra Vozes, sota la direcció de Pablo González, i una trentena de violoncel·listes, entre professors i alumnes dels principals conservatoris i escoles de música de Catalunya, coordinats per Peter Thiemann i dirigits per Antoni Ros Marbà.

Enguany es commemoren els 50 anys de la mort de Pau Casals, que s’escaurà el 22 d’octubre.

Imatge destacada: (c) Quim Roser.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter