Subscriu-te

Spanish Brass Luur Metalls organitza el Brassurround 2012

Spanish Brass Luur Metalls © Marcelo Aurelio

El quintet de vent metall Spanish Brass Luur Metalls organitza, del 21 al 23 de setembre a la ciutat valenciana de Torrent, Brassurround 2012. Aquesta sisena edició del curs està dedicada enguany al metalls espanyols, especialment als membres de l’Orquesta Sinfónica de Radio Televisión Española (OSRTVE) com a exemple de la qualitat que els instrumentistes de vent metall han aconseguit aquests anys. El curs, a més de la participació dels solistes de trompeta, trompa, trombó i tuba de l’OSRTVE, té la presència dels reconeguts músics Steve Rosse i Christian Lindberg. El grup de professors es completa amb els residents Luis González en la modalitat de trompeta, Javier Bonet en trompa, Carlos Gil en trombó i Vicente López en tuba.

Els tres dies de curs se celebraran concerts a l’Auditori de Torrent, amb l’actuació el 21 de setembre d’Albert Guinovart al piano acompanyat de l’Spanish Brass Luur Metalls amb l’obra Les aventures de Mr. Jules, el concert de solistes amb Luis González, Javier Bonet, Carlos Gil, Steve Rosse, Vicent López i Verónique Goudin el dia 22 i el concert de cloenda dels metalls de l’OSRTVE i l’Spanish Brass Luur Metalls dirigits per Christian Lindberg. A més, es desenvoluparan tot un seguit d’activitats paral·leles com ara conferències, presentacions de llibres, la projecció del vídeo Álvaro vol tocar el trombó (2a part) de Rafael Polanco i l’exposició d’instruments. 

La matrícula, amb un preu de 145 euros per a alumne actiu i 95 euros per a oient, es pot fer al web del Brassurround 2012: www.brassurround.com, on també es pot consultar tota la informació del curs.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter