Subscriu-te

Concert de l’Escola Coral de l’Orfeó Català a benefici de l’ONG Bits sense Fronteres

Concert de l’Escola Coral a benefici de Sonrisas de Bombai, l’any passat. © Antoni Bofill

El diumenge 4 de març, el Petit Palau (12 h) acull un concert dels cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català a benefici de l’ONG Bits sense Fronteres. El concert és la culminació del projecte Exultet, iniciat el passat mes de setembre amb l’estada de l’equip de directores de l’Escola Coral de l’Orfeó Català al Camerun per impartir classes de cant coral a nens i nenes de Loum Ville i Yaoundé. El programa del concert està integrat per cançons de l’Àfrica negra, amb els seus ritmes, moviments i melodies, amb la participació de Laia Armengol i Pau Casan, piano; Laye Cisko, kora; Moussa Sene i Sengane Ngom, percussió; i Famara Manafa, ballarí; juntament amb la direcció d’Esteve Nabona, Buia Reixach i Feixes, Glòria Coma i Pedrals, Glòria Fernández i Mercè Pi.

Amb els diners recaptats gràcies al concert, l’ONG Bits sense Fronteres, que fa una tasca important en la cerca de recursos per al sosteniment de diverses escoles al Camerun, donarà, de març a maig del 2012 i durant el curs 2012-13, formació musical i coral a 1.100 nens i nenes de primària de l’escola de Loum Ville, que dirigeixen les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret.

El compromís social és un dels valors que sempre ha caracteritzat l’Escola Coral de l’Orfeó Català. Fa dos anys es van començar els projectes de cooperació internacional, primer a Bombai, en col·laboració amb la Mehli Mehta Music Foundation, i el 2011 al Camerun en col·laboració amb les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret.

El preu de l’entrada és de 5 euros; també es poden aportar donatius a través del compte de “la Caixa” 2100084199020066575 de Bits sense Fronteres i indicant projecte Exultet.

 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter