Subscriu-te

El Festival Internacional de Música de Sant Fruitós de Bages presenta la 29a edició

Entre els propers 6 i 27 de juliol, tindran lloc als jardins de Món Sant Benet els concerts del Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, que enguany arriba a la 29a edició.

Com és habitual, seran quatre concerts, els dijous 6, 13, 20 i 27 de juliol, a les 22.15 h, als Jardins del monestir de Sant Benet de Bages, que seran per vuitè any consecutiu l’escenari del Festival.

També és costum que formi part del cartell algun jove artista emergent. En aquest cas, es tracta del trompetista Cesc Badia, que compartirà escenari amb el quartet de saxòfons Kebyart en el primer concert del festival. Plegats, interpretaran un programa amb obres de Bach, Mozart, Widmann, Pérez-Villegas i Badia, sota el títol “A piacere”.

El segon concert estarà dedicat als quartets vocals amb piano i estarà protagonitzat per Marta Mathéu, soprano, Mireia Pintó, mezzosoprano, Roger Padullés, tenor i Joan Martín-Royo, baríton, acompanyats al piano per Jordi Domènech. Les obres del programa seran de Guastavino, Brahms, Schumann i Schubert.

Un altre pianista, Vladislav Bronevetzky, serà el protagonista del tercer concert, en què interpretarà el Concert per a piano núm. 4 de Beethoven al costat de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, amb Quim Térmens com a concertino-director. També es podran sentir obres de Haydn i Mendelssohn en el mateix concert.

Finalment, tancarà el festival la soprano Raquel Lojendio que, acompanyada al piano per Irene Alfajeme, interpretarà un programa amb obres de Puccini, Verdi i Mozart, entre d’altres, en homenatge a les sopranos Maria Callas, Victòria dels Àngels i Margarida Elias en el centenari del seu naixement.

A les portes del trentè aniversari, el Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages-Memorial E. Casajoana torna a constituir-se, doncs, en cita musical estiuenca de referència de la comarca del Bages i a la Catalunya Central.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter